Aveso

Aveso on asiantunteva ja kokenut tiedonhallintaratkaisujen toteutuskumppani.

Tiedonhallintaratkaisut

Tieto on modernin organisaation tärkeimpiä pääomia. Parhaimmat päätökset ja kilpailuetu perustuvat yhä useammin realiaikaiseen, puhdistettuun ja relevanttiin tietoon. Etua saavat ne organisaatiot, joiden strategiassa tietopääoman kasvattaminen on suunnitelmallista, jatkuvaa ja sen toteuttamiseen käytetään parhaita työvälineitä.

Aveso toimii kokonaisvaltaisena projektitoimittajana tai asiantuntijaroolissa osana asiakkaidemme projektitiimiä.

Oletko siirtämässä tietovarastoa pilveen tai toteuttamassa kokonaan uutta tietovarastoa? Voimme auttaa sinua sekä Cloud DW -arkkitehtuurin suunnittelussa että itse Cloud DW -ratkaisun toteuttamisessa.

  • Tietovarastointi (EDW)
  • Master datan hallinta (MDM)
  • Tietointegraatiot (ETL)
  • Tietomigraatiot
  • Cloud DW
  • Business Intelligence (BI)

Teknologiat: Microsoft Azure, PowerBI, Qlik, Teradata, Oracle, SQL Server, AWS, Snowflake

Yhteystiedot

Sami Heino
sami.heino@aveso.fi
+358 45 1265 624

Tiedon laadunhallinta

Tieto on modernia pääomaa, josta on pidettävä huolta. Yhä useammat yritykset ja organisaatiot haluavat tehdä tiedon laadunhallinnasta jatkuvan prosessin, jolle asetetaan tavoitteita ja jota seurataan organisaation johtotasolla saakka.

Tiedätkö organisaatiosi omistaman tiedon laatutason? Miten tiedon laadun kehittäminen pitäisi aloittaa ja miten aiheen ympärille pitäisi organisoitua?

Ota yhteyttä ja viedään yhdessä organisaatiosi tiedon laadunhallinta seuraavalle tasolle!

Yhteystiedot

Ilkka Pynnönen
ilkka.pynnonen@aveso.fi
+358 40 5351 210

IoT-ratkaisut

Teollinen internet on megatrendi, jonka hyödyntäminen kasvaa jatkuvasti. Microsoftin Azure IoT -alusta mahdollistaa nopean käyttöönoton ja Aveso MS Azure IoT -ratkaisun avulla siirrät Azure IoT-ratkaisusi IT-osastolta liiketoiminnan hallitsemaksi operatiiviseksi järjestelmäksi (kytkettyjen laitteiden hallinta, laitteiden metatiedot jne.).

Aveso on kokenut IoT-kumppani. Meille datan IoT on-line datastriimauksen erityispiirteet ovat tuttuja jo useamman vuoden ajalta ja Avesolta löytyy näihin valmiit ratkaisumallit.

Yhteystiedot

Jukka Hietikko
jukka.hietikko@aveso.fi

-->