Yritys - Aveso Oy

Olemme vuonna 2014 perustettu IFS-järjestelmän implementointiin ja kehitykseen sekä tiedonhallintaratkaisuihin ja -palveluihin erikoistunut yritys. Päätoimipaikkamme sijaitsee Turussa, mutta osa meistä Avesolaisista työskentelee myös Tampereelta, Espoosta ja Helsingistä käsin. Tällä hetkellä Avesolla työskentelee 30 henkilöä laajasti erilaisissa tiedonhallintaan ja IFS ERP -järjestelmään liittyvissä tehtävissä.

about us

30

Aveso workers

Työntekijää

38

Aveso customers

Tyytyväistä asiakasta

2014

Aveso founded

PerustettuVisiomme

Haluamme olla asiakkaidemme kokonaisvaltainen IFS-järjestelmän kehitys- ja palvelukumppani sekä ratkaisutoimittaja asiakkaidemme tiedolla johtamisen ja tiedonhallinnan hankkeissa. Tavoitteemme on jatkaa vakaata kasvua ja palvella asiakkaitamme yhä kokonaisvaltaisemmin.

Mitä teemme?

Toimimme asiakkaidemme tiedonhallinnan ja IFS-järjestelmän implementointi/kehityskumppanina ja tarjoamme niihin liittyvien ratkaisujen lisäksi kokonaisvaltaisia asiantuntijapalveluita.

ifs partner

Olemme virallinen IFS Channel Partner -yritys ja tarjoammekin laajasti eri IFS-palveluja ja -ratkaisuja, johon kuuluvat muun muassa järjestelmäimplementoinnit, kehitys-, tuki-, ylläpito- ja pääkäyttäjäpalvelut sekä IFS-integraatiot ja tietovarastot.


 IFS ERP -palvelut »
microsoft partner

Olemme Microsoft Partner -yritys ja tiedonhallintaratkaisumme ja -palvelumme koostuvat muun muassa datan laadunhallinnasta, master datan hallinnasta, tietovarastoista, datamigraatioista, järjestelmäintegraatioista, BI:stä ja raportoinnista.


 Tiedonhallintaratkaisut »

Omien palveluidemme lisäksi älykkäät ohjelmistoratkaisut tiedonhallintaan

Vuosikymmenien kokemuksen avulla olemme kehittäneet myös Aveson omat valmiit ratkaisut master datan ja data qualityn hallintaan, IFS tietovarastoihin ja tietovarastoinnin automaatioon.

Löydä meidät

Päätoimipaikkamme sijaitsee Turussa Kupittaalla Electrocity-rakennuksessa. Meillä on myös toimisto Tampereella Ratinassa. Työntekijämme työskentelevät pääosin Turussa, Tampereella ja pääkaupunkiseudulla.

Turku Aveso office

Turku

Tykistökatu 4 A, 5. floor
Werstas / Electrocity, 20520

Tampere Aveso office

Tampere

Hatanpään valtatie 11 A, 6. floor
33100

Espoo Aveso office

Espoo

Keilaniementie 1
02150

Tule meille töihin - avoimet työpaikat

Yrityksemme kasvaa ja haemmekin tiimiimme uusia IFS ERP -järjestelmän ja tiedonhallintaratkaisujen osaajia. Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden työskennellä haastavissa, mielenkiintoisissa ja vaihtelevissa projekteissa sekä kilpailukykyisen palkan.Tutustu Aveson avoimiin työpaikkoihin.

Lue lisää »

work with us

Seuraa meitä somessa!