Business Intelligence & raportointi

Business Intelligencen (BI) perimmäinen tavoite on tuottaa tietoa päätösten ja johtamisen tueksi. Oikeaan ja reaaliaikaiseen dataan perustuva tiedolla johtaminen lisää toiminnan tehokkuutta ja kilpailuetua. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi BI sisältää yhdistelmän analytiikkaa, tiedonhallintaa ja raportointityökaluja sekä erilaisia menetelmiä tietojen hallintaan, analysointiin ja visualisointiin.

Aveso Business Intelligence and Reporting

Olemme Microsoft ja Qlik -kumppaniyritys

Käyttämämme Business Intelligence työkalut:

Business Intelligence ja raportointi -ratkaisut

Käytämme ratkaisuissa Microsoft Azure, Power BI, Qlik teknologioita, joilla tietovarastoinnin, raportoinnin ja analytiikan pilviratkaisut skaalautuvat hyvin yhteen. Asiantuntijoillamme on yhteensä kymmenien vuosien kokemus Azure Data Lake -pilvialustasta ja Business Intelligence -työkaluista. Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan, miten voimme auttaa sinua ja yritystäsi BI-ratkaisussa!

Aveso logo

Kysy lisää Aveson BI ja raportoinnin ratkaisuista ja palveluista. Lähetä meille viestiä tai jätä yhteydenottopyyntö!

Klikkaamalla alla olevaa painiketta annat suostumuksesi tietojesi tallentamiseen, kiitos! Arvostamme yksityisyyttäsi, emmekä luovuta tietoja kolmansille osapuolille. Lue lisää, privacy policy.

Olemme Microsoft -kumppaniyritys Data Platform- ja Analytics-osaamisalueella (Gold Partner). Asiantuntijoiltamme löytyy laajasti kokemusta sekä Qlikin että Microsoftin alustoista, työkaluista ja palveluista. Tarjoamme asiakkaillemme Business Intelligence ja raportoinnin ratkaisuja mm. seuraavilla osa-alueilla:

Business Intelligence

Dashboard- ja mittaristoratkaisut

Business Intelligence

Budjetoinnin ja ennustamisen työkalut

Business Intelligence

Raportointi ja raporttien jakelu

Business Intelligence

Johdon raportointi

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Vesa

Vesa Ohlsson

Sales Director

vesa.ohlsson@aveso.fi

+358 40 5181 718