Aveso Data Studio

Aveso Data Studio ratkaisun avulla hallitset laajasti organisaatiosi Master Data ja Data Quality prosesseja. Ratkaisu on käytössä esimerkiksi valmistavassa teollisuudessa, energia-alalla sekä telecom-sektorilla. Data studio on myös yhteensopiva IFS ERP-järjestelmän kanssa.


OTA YHTEYTTÄ »

Aveso Data Studio

Miksi tehdä datan laadunhallintaa?


Datan laatu antaa tietoa, kuinka paljon datassa on virheellistä tai puutteellista tietoa. Yrityksen onkin syytä kiinniittää huomiota datan laadunhallintaan, sillä huono datan laatu voi johtaa mm. tehottomaan päätöksentekoon, lisääntyneisiin toimintakustannuksiin sekä virheellisen datan uudelleensyöttämisen kustannuksiin.

Datan laatua voidaan kuitenkin merkittävästi parantaa datan laadunhallinnan toimintoja kehittämällä. Ensimmäinen askel kohti parempaa datan laatua onkin työkalun käyttöönotto, jolla voidaan tunnistaa huonolaatuinen data ja korjata data automaattisten ja manuaalisten prosessien avulla.

Aveson Data Studion avulla saat yrityksesi datan laadunhallinnan kerralla kuntoon. Ratkaisun avulla saat listan olemassa olevista data ongelmista ja Aveso tekee säännöt datan korjaamiseen. Ratkaisussa myös Aveson Data Hub Master Datan keräämiseen/jakamiseen. Azure pohjaisen Aveso Data Studion käyttöönotto vain vajaassa viikossa!

Aveso data studio

Datan laadunhallinta Aveso Data Studiolla

Aveso Data Studioon saa keskitettyä koko organisaation datan laadun monitoroinnin ja datan korjaamisen. Datamigraatioprojekteissa Aveso Data Studiolla ylläpidetään läpinäkyvästi konversiotaulukoita, toteutaan datan konversiot ja varmistetaan kohdejärjestelmään vietävän datan laatu.

Aveso Data Studio

Datan laatusäännöt

Intuitiivisen käyttöliittymän avulla datan laatusääntöjen ylläpito on suoraviivaista. Laatusäännöt ajastetaan tuottamaan tuoreet virhelukumäärät ja virhelistat halutuin väliajoin. Laatusäännöt voidaan luokitella (esim. data domain, järjestelmä) monipuolisesti, minkä ansiosta datan laadun trendiseuranta saadaan tehtyä halutulla tarkkuudella. Katso videosta, miten Aveson Data Studiolla tehdään helposti halutut laatusäännöt!


Hallitse Master Dataa keskitetyssä pilvipalvelussa

Aveso Data Studion avulla hallitset organisaatiosi Master Dataa helposti yhdestä keskitetystä pilvipalvelusta. Aveso Data Studiolla on mahdollista määritellä datamalleja ja -settejä, joiden avulla voidaan kerätä, rikastaa, validoida ja jakaa esimerkiksi master dataa. Tätä toimintoa käytetään myös datan manuaaliseen korjaamiseen ja lähdejärjestelmään viemiseen.

Master Data Management

Master Datan hallinta

Data Correction

Datan korjaaminen

Data Collection

Datan kerääminen

Data Integrations

Data integraatiot

Data Flow

Data flowJäikö kysyttävää? Haluatko kuulla lisää? Ota meihin yhteyttä!