Tiedonhallinta

Aveso on tiedonhallintaratkaisuihin erikoistunut yritys. Toteutamme juuri sinun yritystäsi parhaiten palvelevat räätälöidyt ratkaisut vuosikymmenien kokemuksella. Aveson tiedonhallintaratkaisut koostuvat muun muassa Master Datan ja Data Qualityn hallinnasta, Business Intelligence Power BI -ratkaisuista, Azure tietovarastoinnista, datamigraatioista ja -integraatioista.


Microsoft Data Analytics ja Data Platform -kultatason kumppanuus on osoitus Aveson osaamisesta Microsoftin tiedonhallintatuotteista ja jatkuvasta kyvystä toimittaa asiakkaillemme huippuluokan tiedonhallintaratkaisuja käyttäen Microsoftin teknologioita. Vaatimuksina ovat muun muassa teknologia- ja myyntiosaaminen, asiakasreferenssit ja asiakastyytyväisyys.

Tiedonhallintaratkaisut

Aveso data studio

Valmis ratkaisu Master Datan ja Data laadunhallintaan ja ylläpitoon

Aveso Data Studio ratkaisun avulla hallitset laajasti organisaatiosi Master Data ja Data Quality prosesseja. Lue lisää Aveson Data Studiosta.


Lue lisää »

Tietovarastointi (EDW)


Aveso data studio

Yritystason pilvitietovarasto Avesolta

Aveso DW Automation -ratkaisun avulla saat yrityksellesi modernin pilvitietovaraston pystyyn vain muutamassa viikossa. Aveso DW Automation -ratkaisun avulla generoit automaattisesti valmiit skriptit Data Vault 2.0 tietovaraston luontiin ja ylläpitoon.


Lue lisää »
BI and reporting

Business Intelligence & raportointi

Business Intelligencen (BI) perimmäinen tavoite on ajaa parempia liiketoimintapäätöksiä, joiden avulla organisaatiot voivat lisätä tuloja, parantaa toiminnan tehokkuutta ja saada kilpailuetua.


Lue lisää »
Aveso ETL Integrations

ETL prosessit

Etsitkö osaavaa kumppania esimerkiksi ERP-järjestelmänintegraatioon? Aveson asiantuntijoilla on yhteensä kymmenien vuosien kokemus järjestelmäintegraatioista esim. Oracle- ja Microsoft-ympäristöissä.


Lue lisää »

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Jäikö jotain kysyttävää tai haluatko kuulla lisää? Helpoin tapa ottaa meihin yhteyttä on lähettämällä viestiä alapuolelta löytyvällä lomakkeella.

Kuinka voimme auttaa?


Klikkaamalla alla olevaa painiketta annat suostumuksesi tietojesi tallentamiseen, kiitos! Arvostamme yksityisyyttäsi, emmekä luovuta tietoja kolmansille osapuolille. Lue lisää, privacy policy.

Yhteystiedot:


Aveso location Tykistökatu 4 A, 5. kerros Werstas / Electrocity, 20520 Turku

Aveso phonenumber +358 45 1265 624

Aveso e-mail info@aveso.fi