Tiedonhallinta - Tiedolla johtaminen

Aveso on tiedonhallintapalveluihin erikoistunut yritys. Toteutamme juuri sinun yritystäsi parhaiten palvelevat räätälöidyt ratkaisut vuosikymmenien kokemuksella. Aveson tiedonhallintapalvelut koostuvat pääasiassa master datan hallinnasta, datan laadunhallinnasta, tietovarastoinnista, Business Intelligence -ratkaisuista, datamigraatioista ja -integraatioista.

Luo datasta arvoa. Tämän saavuttamiseksi tarvitset datavetoisen kulttuurin ja prosessien lisäksi oikeat alustat, työkalut, osaamisen ja arkkitehtuurin, jotta voit ulosmitata datasta mahdollisimman paljon hyötyjä liiketoimintasi kehitykseen. Ota yheyttä ja katsotaan, miten voimme tukea yrityksesi tiedonhallintaa.

Aveso Data Management

Toimimme asiakkaidemme kokonaisvaltaisena tiedonhallintakumppanina

Käytämme markkinoilla korkeasti arvostettuja Microsoftin tiedonhallinnan työkaluja, joilla saat ulosmitattua datastasi mahdollisimman paljon irti. Microsoft Data Analytics ja Data Platform -kultatason kumppanuus on osoitus meidän osaamisestamme Microsoftin tiedonhallintatuotteista ja jatkuvasta kyvystä toimittaa asiakkaillemme huippuluokan tiedonhallintaratkaisuja. Vaatimuksina ovat muun muassa teknologia- ja myyntiosaaminen, asiakasreferenssit ja asiakastyytyväisyys.

Aveso consultation

Konsultointi

Aveso implementations

Toteutustyö

Aveso maintenance and support

Ylläpito ja jatkuva kehittäminen

Olemme Microsoft-, Boomi- ja Qlik-partneriyritys. Olemme erikoistuneet muun muassa seuraaviin teknologioihin:

Organisaation informaatiostrategia

Yrityksesi informaatiostrategia tulisi olla integroitu liiketoimintastrategiaan. Toimimme kumppaneidemme tukena informaatiostrategian eri osa-alueilla:

Datan hallintotapa

  • Liiketoimintatiedon arvon tunnistaminen
  • Liiketoimintatiedon tunnistaminen osana prosesseja
  • Yrityksen organisatoriset roolit ja vastuut
  • Datan omistajuus
  • Datan elinkaaren hallinta
  • Raportointi

Data standardit

Datan laatu

Teknologia

Aveso logo

Tiedonhallinta - Tiedolla johtaminen

Lähetä meille viestiä tai jätä yhteydenottopyyntö!

Klikkaamalla alla olevaa painiketta annat suostumuksesi tietojesi tallentamiseen, kiitos! Arvostamme yksityisyyttäsi, emmekä luovuta tietoja kolmansille osapuolille. Lue lisää, privacy policy.

Lue lisää tiedonhallintapalveluista ja -ratkaisuista

Data Quality services

Datan laadunhallinnan palvelut ja ratkaisut

Autamme yritystäsi kokonaisvaltaisen datan laadunhallinnan prosessin luomisessa ja kehityksessä. Lue lisää, miten voimme auttaa luomaan datan laadunhallinnasta monitoroitavan ja mitattavan prosessin.


Lue lisää »
Data migrations

Datamigraatiot

Datamigraation hallinta ja läpivienti käyttäen parhaita menetelmiä ja ajankohtaisia työkaluja. Migraatiotyökalujemme avulla toteutamme migraatioprojektit luotettavasti ja varmuudella.


Lue lisää »
Master Data services

Master datan hallinnan palvelut ja ratkaisut

Master datan hallinnan (MDM) palvelut ja ratkaisut käyttäen moderneja työkaluja datan kokonaisvaltaiseen hallintaan eli sen keräämiseen, korjaamiseen, ylläpitoon ja jakamiseen.


Lue lisää »
Aveso data warehousing

Tietovarastopalvelut ja -ratkaisut

Tietovaraston arkkitehtuurikonsultointi ja pystytys sekä kehitys- ja ylläpito. Lue lisää meidän tietovarastopalveluista ja ratkaisuista.


Lue lisää »
BI and reporting

Business Intelligence & raportointi

Business Intelligence (BI) ja raportoinnin ratkaisut. Kattavat palvelut ja ratkaisut johdon/talouden/tuotannon/ym. raportointiin, dashboardeihin/mittaristoihin, raporttien jakeluun ja budjetoinnin/ennustamisen -työkaluihin.


Lue lisää »
Data and system integration

Järjestelmä- ja dataintegraatiot

Integraatioiden arkkitehtuuri, toteutustyö, suunnittelu ja kehitys. Varmista, että yritysjärjestelmistäsi löytyvät yhdenmukaiset ja ajantasaiset tiedot. Lue lisää meidän tarjoamistamme Azure, Boomi ja Frends intergraatioalustaratkaisuista.


Lue lisää »

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Vesa

Vesa Ohlsson

Sales Director

vesa.ohlsson@aveso.fi

+358 40 5181 718