Työpaikat

Yrityksemme kasvaa ja haemmekin tiimiimme uusia tiedonhallintaratkaisujen osaajia. Päätoimipaikkamme sijaitsee Turussa, mutta osa meistä Avesolaisista työskentelee myös Tampereelta, Espoosta ja Helsingistä käsin. Tällä hetkellä Avesolla työskentelee 22 henkilöä laajasti erilaisissa tiedonhallinnan tehtävissä. Rentoon työilmapiiriimme kuuluvat joustavat työajat ja mahdollisuus etätöihin.Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden työskennellä haastavissa, mielenkiintoisissa ja vaihtelevissa projekteissa sekä kilpailukykyisen palkan.

Mitä teemme?


Aveson tiedonhallintaratkaisut koostuvat muun muassa Master Datan ja Data Qualityn hallinnasta, Business Intelligence Power BI -ratkaisuista, Azure tietovarastoinnista, datamigraatioista ja -integraatioista. Tutustu lisää meidän tiedonhallintaratkaisuihin.

Olemme IFS Partner -yritys, ja tarjoammekin laajasti eri IFS-palveluja ja -ratkaisuja. Olemme myös Official IFS Channel Reseller. Toimimme tiiviissä yhteistyössä IFS:n kanssa.

Vuosikymmenien kokemuksen avulla olemme kehittäneet myös Aveson omat valmiit ratkaisut Master Datan ja Data Qualityn hallintaan sekä tietovarastoinnin automaatioon.

Aveson CTO Jukka:


“Meillä on todella yhtenäinen porukka ja ihmiset ovat samanhenkisiä. On mukavaa, että yhteisiä mielenkiinnon kohteita löytyy.”


Tutustu Jukkaan »

Aveson IFS ERP -konsultti Pauli:


“Viihtyisälle työpaikalle tärkeää ovat riittävän monipuoliset ja haastavat tehtävät, sekä mahdollisuus oppia lisää. Tärkeää on myös, että pääsee sopivissa määrin vaikuttamaan ja johtamaan omaa työtänsä.”


Tutustu Pauliin »

Aveson IFS ERP -konsultti Tuukka:


“Pienessä tiimissä työ on päivittäistä toistensa sparrausta, ajatuksenvaihtoa ja tukemista.”


Tutustu Tuukkaan »


Aveson IFS ERP -konsultti Minna:


“Avoin ja mutkaton ilmapiiri ovat mielestäni tärkeitä työyhteisössä. Asioista pitää voida keskustella vapaasti.”


Tutustu Minnaan »Aveson avoimet työpaikat:22

Aveso workers

Työntekijää

38

Aveso customers

Tyytyväistä asiakasta

2014

Aveso founded

Perustettu