Energia-alan sähköistyksiä ja automaatioratkaisuja kansainvälisesti tarjoava VEO-konserni on valinnut IFS Cloud ERP-järjestelmän yrityksen tulevaksi liiketoimintajärjestelmäksi. Sopimus kattaa IFS Cloud -ohjelmistolisenssien ja toimitusprojektin lisäksi Aveson Cloud Service -alustapalvelut sekä Aveson tuottamat järjestelmän tukipalvelut käyttöönoton jälkeen. 

IFS on joustava ja nykyaikainen järjestelmä, jossa toimialamme piirteet ovat valmiina ilman suuria räätälöintejä. Kommunikointi järjestelmää valittaessa oli Aveson kanssa helppoa ja puhuimme samaa kieltä toimittajan henkilöiden kanssa.”

– Harri Alitalo, ERP System Manager, VEO Oy 

Pilvipohjainen IFS Cloud takaa VEO:lle ajantasaisen ja tietoturvallisen järjestelmän, jossa on moderni ja laiteriippumaton käyttöliittymä sekä hyvät integraatiomahdollisuudet.  

IFS Cloud on tunnustettu (mm. IDC ja Gartner) luokkansa johtavaksi ERP-tuotteeksi, mikä tekee siitä yhden luotetuimmista ja suosituimmista järjestelmistä valmistavaan teollisuuteen, energiateollisuuteen, palvelujenhallintaan ja rakentamiseen. IFS Cloud erottuu parhaana vaihtoehtona valmistajille, jotka etsivät sopeutumiskykyä uusiutuvien markkinatrendien ja muuttuvien sääntelyiden keskellä. 

Tietoa VEO-konsernista: 

VEO on energia-alan asiantuntija, joka tarjoaa asiakkailleen sähköistyksen ja automaation ratkaisuja. Yli puolet yrityksen liikevaihdosta tulee uusiutuvan energian ratkaisuista. VEOn pääkonttori sijaitsee Vaasassa, ja yrityksellä on tytäryhtiöt Ruotsissa, Norjassa ja Isossa-Britanniassa. VEO-konserni työllistää noin 500 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2022 oli 115,8 M€. 

Lue lisää VEO-konsernista.

Tietoa Aveso Oy:stä: 

Aveso Oy on vuonna 2014 perustettu suomalainen kasvuyritys. Aveso on IFS Channel Reseller sekä Microsoft, Qlik ja Boomi partneri. Aveso tarjoaa asiakkailleen IFS ERP -palveluita koko järjestelmän elinkaaren ajan sekä laajasti tiedonhallintaratkaisuja ja -palveluita (BI, MDM, datan laatu, datamigraatiot, tietovarastot). Avesolla työskentelee yli 30 henkilöä Turussa, Tampereella ja Helsingissä.