IFS Cloud™ – ERP, EAM ja FSM kaikki samassa kokonaisratkaisussa

IFS Cloud™ tarjoaa modernin kokonaisratkaisun globaalissa markkinaympäristössä toimiville yrityksille erityisesti valmistavan teollisuuden ja energian tuotannon sekä huolto- ja projektiliiketoiminnan alueilla. IFS-järjestelmä on Gartnerin kansainvälisen asiakasvertaisarvion johtava ERP-tuote, joka mahdollistaa yrityksesi digitalisaatiostrategian toteuttamisen yhdellä integroidulla liiketoiminta-alustalla. Modernit toiminnallisuudet ja innovaatiot yhdistyvät järjestelmässä silloin, kun se on tärkeintä: palvelun hetkellä. IFS Cloud™ -järjestelmällä yhdistät asiakkaasi, tuotannontekijät ja työntekijät yhteen luodaksesi saumattoman käyttäjä- ja palvelukokemuksen.

Olemme virallinen IFS Channel -partneriyritys

Olemme suomalainen yksityisomisteinen kasvuyritys, joka on valtuutettu IFS-jälleenmyynti ja -implementointikumppani. Tarjoamme kattavat ja koko elinkaaren käsittävät IFS ERP -palvelut; alustavasta analyysistä käyttöönottoon, kehitykseen, koulutukseen sekä jatkuvaan tukeen ja ylläpitoon. Suurin vahvuutemme onkin, että kokemuksemme ja laajan palveluportfoliomme ansiosta asiakkaamme saavat kaikki tarvittavat palvelut ERP:n käyttöön ja tueksi saman katon alta.

Tietoa IFS:stä

IFS kehittää ja toimittaa pilvipohjaista yritysohjelmistoa ympäri maailman yrityksille, jotka valmistavat ja jakavat tuotteita, rakentavat ja ylläpitävät omaisuutta sekä hallitsevat palveluihin keskittyviä toimintoja. IFS on Gartnerin tuottamissa käyttäjien vertaisarvioinneissa luokkansa johtava ERP-tuote, mikä tekee IFS:stä yhden tunnuetuista johtavista ja suosituimmista toimittajista valmistavaan teollisuuteen, energiateollisuuteen, palvelujenhallintaan ja rakentamiseen.

Mikä on IFS Cloud™?

Toimialakohtaiset ratkaisut valmiina käyttöön

IFS kehittää ja toimittaa pilvipohjaista yritysohjelmistoa ympäri maailman yrityksille, jotka valmistavat ja jakavat tuotteita, rakentavat ja ylläpitävät omaisuutta sekä hallitsevat palveluihin keskittyviä toimintoja. IFS on Gartnerin tuottamissa käyttäjien vertaisarvioinneissa luokkansa johtava ERP-tuote, mikä tekee IFS:stä yhden tunnuetuista johtavista ja suosituimmista toimittajista valmistavaan teollisuuteen, energiateollisuuteen, palvelujenhallintaan ja rakentamiseen.

Luokkansa johtavat ratkaisut yhdessä tuotteessa

IFS Cloud™:ssa pääset käsiksi kaikkiin IFS:n ratkaisuihin ja ominaisuuksiin yhdestä samasta tuotteesta, joka on rakennettu yhteiselle alustalle. Alustassa voit ottaa käyttöön vain tarvitsemasi ominaisuudet ja lisätä niitä liiketoimintasi tarpeiden muuttuessa. Kaikki tämä yhdellä yhteisellä käyttäjäkokemuksella, yhdellä taustalla olevalla teknologiainfrastruktuurilla ja uusilla ominaisuuksien päivityksillä puolen vuoden välein.

Uudet käyttövalmiit innovaatiot valmiina järjestelmässä

IFS Cloud™ tuo uudet teknologiat, kuten tekoälyn, koneoppimisen ja lisätyn todellisuuden toimintaan ja niillä on selkeä liiketoiminnallinen merkitys ja arvo – heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Ominaisuuksien upottaminen tuotteen sydämeen tarkoittaa, että hyödynnät uusimmat ja tärkeimmät teknologiat ilman kalliita tai pitkiä pilottiprojekteja.

Ajantasainen ja tietoturvallinen järjestelmä

IFS tarjoaa tarjoaa IFS Cloud™:iin kahdesti vuodessa päivitykset uusilla ominaisuuksilla ja toiminnallisuuksilla, antaen nopean pääsyn uusimpiin toimintoihin ja parannuksiin, samalla pitäen vaikutuksen liiketoimintaasi minimissä ja auttaen sinua pysymään nopeasti muuttuvan digitalisaation tahdissa. Kuukausittaiset palvelupäivitykset varmistavat järjestelmäsi jatkuvan vankkuuden ja tietoturvan.

Mielettyvät käyttäjä- ja tuotekokemukset

Responsiivinen ja käyttäjäystävällinen muotoilu on rakennettu miellyttämään. Se on helppo konfiguroida ja mukauttaa toimimaan samalla tavalla kuin sinä toimit: riippumatta oletko kotona, ulkona tai varastossa. Sen mukana tulee laajempi IFS -elinkaarikokemus ja portaalit, jotka tukevat kuinka ostat, implementoit, operoit ja laajennat järjestelmää.

IFS Lobbyt jokaiseen tärkeimpään toimintoon

IFS Lobbyista on rakennettu valmispaketteja soveltumaan erilaisiin yleisimpiin toimintoihin, kuten myyntiin, hankintaan ja toimialoihin, esimerkiksi valmistavaan teollisuuteen, energian tuotantoon, palveluliiketoimintaan ja rakennusteollisuuteen. Valmiiksi rakennetut Lobby-paketit varmistavat jouhevamman järjestelmän käyttöönoton, mutta valmispakettien lisäksi näkymiä on helppo muokata myös erilaisiin tarpeisiin.

IFS Aurena – responsiivinen käyttöliittymä jokaiselta näytöltä

IFS Aurena on IFS Cloud™:in selainpohjainen käyttöliittymä, joka tarjoaa käyttäjille helppokäyttöisen ja responsiivisen käyttökokemuksen. IFS Aurena mahdollistaa työskentelyn ja järjestelmän käytön kaikilla laitteilla, myös mobiililaitteilla, jolloin voit ottaa ERP-järjestelmän mukaasi minne tahansa – se kulkee kätevästi aina mukanasi, vaikka taskussa. Mobiili käyttöliittymän avulla voit tehostaa toimintojasi esimerkiksi korvaamalla kannettavat viivakoodilaitteet omilla kännyköillä.

Aina ajantasainen järjestelmä – todellinen Evergreen

IFS panostaa paljon ohjelmistonsa jatkuvaan kehittämiseen ja päivittämiseen, jotta saat käyttöösi aina uusimmat innovaatiot ja ajantasaisen järjestelmän. IFS:llä on kaksi isompaa vuosittaista päivitystä, joissa järjestelmään tuodaan uusia ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia. Lisäksi IFS tarjoaa kuukausittaiset palvelupäivitykset, joiden avulla vältytään isommilta kertapäivityksiltä ja pysytään ajantasaisena.

IFS Cloud™ käyttöönotto Aveson kanssa

Esiselvitys

Konfigurointi

Käyttöönotto

Jatkokehitys

Ylläpito

Ota yhteyttä

Lähetä meille viestiä yhteydenottolomakkeella ja kerro miten voimme auttaa.

    Kuinka voimme auttaa?