Aveso on uudistanut verkkosivustonsa tukeakseen kasvustrategiaansa ja tarjotakseen vahvemman yhteyden brändiinsä. Lisäksi sivustolla vieraileville tarjotaan entistä parempaa käyttökokemusta.

Aveson verkkosivuston uudistusprojekti suunniteltiin vastaamaan nykypäivän standardeja ja asiakkaiden/vierailijoiden odotuksia. Sivuston uudistus tukee lisäksi Aveson kasvustrategiaa ja kansainvälistymistä. Tähän vastatakseen Aveso valitsi kumppanikseen paikallisen turkulaisen IT-yrityksen Louhos Digitalin (Louhos Group Oy), jolla on mittava kokemus verkkosivutoteutuksista. Louhos Digital vastasi sivuston teknisestä toteutuksesta. (Tutustu Louhos Digitaliin lisää: https://louhosdigital.fi/ )

Uudistuksen tavoitteena oli parantaa verkkosivuston ulkoasua. Sivuston visuaalisesta ilmeestä pyrittiin tekemään selkeämpi, raikkaampi ja käyttäjäystävällisempi. Uudistetun sivuston myötä Aveson brändi on saanut uudistetun ilmeen, joka heijastaa paremmin yrityksen arvoja ja innovatiivista henkeä. 

Teknisesti verkkosivusto on kokenut merkittäviä parannuksia Louhos Digitalin toimesta. Louhos Digital paransi Aveson sivujen teknistä toimivuutta selkeästi, mikä paransi sivujen toimivuutta, löydetttävyyttä ja nopeutti latausaikoja. Sivuston rakenteita ja toiminnallisuuksia päivitettiin, jotta asiakkaiden vierailut sivustolla olisivat sujuvampia ja miellyttävämpiä. Navigointia selkeytettiin ja tehostettiin, jotta asiakkaat löytävät entistä nopeammin ja vaivattomammin juuri heidän tarpeisiinsa sopivat tuotteet ja palvelut. Lisäksi sivujen jatkokehitys ja muokkaaminen on jatkossa tehokkaampaa joustavan alustan ansiosta, mikä edesauttaa myös sivujen skaalautuvuutta. 

Aveso toivottaa kaikki tervetulleiksi tutustumaan uuteen verkkosivustoon; tervetuloa navigoimaan. 

Louhos Digital, yhdessä tytäryhtiönsä Selko Digitalin kanssa rakentaa asiakkaidensa kanssa parempaa digitaalista maailmaa. Louhos Digital toteuttaa verkkosivuja, tilausjärjestelmiä, digitaalista markkinointia ja bränditöitä yli 500 asiakkaalle. Selko Digital puolestaan toimii digitaalisen saavutettavuuden edelläkävijänä. Yritykset panostavat laatuun, innovaatioihin ja asiakaslähtöisiin ratkaisuihin, jotka auttavat asiakkaita menestymään digitaalisessa ympäristössä.
Aveso Oy on vuonna 2014 perustettu suomalainen kasvuyritys. Aveso on IFS Channel Reseller sekä Microsoft, Qlik ja Boomi partneri. Aveso tarjoaa asiakkailleen IFS ERP -palveluita koko järjestelmän elinkaaren ajan sekä laajasti tiedonhallintaratkaisuja ja -palveluita (BI, MDM, datan laatu, datamigraatiot, tietovarastot). Aveson toimipisteet sijaitsevat Turussa, Tampereella ja Espoossa.