Tiedonhallintaratkaisujen kokenut toteutuskumppani

 Tiedonhallintaratkaisut »  IFS ERP -palvelut » OTA YHTEYTTÄ »

Olemme suomalainen tiedonhallintaratkaisuihin erikoistunut yritys.

Olemme toimineet asiakkaidemme tiedonhallinnan tukena jo useamman vuoden ajan. Asiakkaamme ovat lähtökohtaisesti suuria ja keskisuuria yrityksiä, jotka toimivat vaihtelevasti muun muassa valmistavassa teollisuudessa, ilmailualalla, telesektorilla ja energiateollisuudessa.

Ohjelmistoratkaisut älykkääseen tiedolla johtamiseen:


Modernin liiketoiminnan tarpeisiin kehitetyt ohjelmistoratkaisut master datan laadunhallintaan ja automatisoituun tietovaraston kehitykseen. Ohjelmistot ja ratkaisut soveltuvat jokaiseen liiketoimintaan, jossa dataa käytetään liiketoiminnan päätöksien tukena. Alustat ovat laajasti käytössä suurissa ja keskisuurissa organisaatioissa.

Tutustu ratkaisuihimme:

Master Data Quality Management

Keskitetty ratkaisu Master Datan laadunhallintaan

Aveso Data Studion avulla saat keskitettyä master datan laadunhallinnan prosessit. Ratkaisun avulla voit kerätä, jakaa ja monitoroida master datan laatua aina johtotasoon asti.

Lue lisää »

Data Warehouse Automation

Automatisoitu tietovaraston kehitystyökalu

Moderni pilvitietovarasto pystyyn vain viikoissa. Ratkaisun avulla tehokasta tietovaraston kehitystä ja ylläpitoa, jolloin aikaa ja resursseja säästetään tiedon hyödyntämiseen ja analysointiin.

Lue lisää »

ERP -konsultti avoimet työpaikat

Valmis IFS-pilvitietovarastoratkaisu

Uuden tietovaraston implementointi IFS-järjestelmän päälle vain viikoissa. Ratkaisun valmiit tietomallit tarjoavat alustan, jonka päälle on helppoa ja nopeaa toteuttaa liiketoiminnan raportointia.

Lue lisää »


IFS Cloud | ERP-järjestelmä valmistavaan teollisuuteen, energiasektorille ja rakentamiseen.

IFS Cloud on kokonaisratkaisu, joka tarjoaa yhdessä tuotteessa ja alustassa EAM-, FSM- ja ERP-ratkaisun. IFS:n tavoitteena on ollut murtaa perinteiset esteet eri yritysohjelmistokategorioiden välillä ja korvata ne yhdellä saumattomalla kokemuksella.


IFS mobile devices

Tutustu lisää kumppaneidemme menestystarinoista:

Mitä uutta? Tutustu ajankohtaisiin päivityksiin:

Pori Energia PR
IFS Cloud for Manufacturing
Data Quality Management blog

SEURAA MEITÄ SOMESSA!


Aveso Linkedin Aveso Twitter Aveso Itewiki