IFS Cloud™ - ERP, EAM ja FSM kaikki samassa kokonaisratkaisussa

Modernit toiminnallisuudet ja innovaatiot yhdistyvät järjestelmässä silloin, kun se on tärkeintä: palvelun hetkellä. IFS Cloud™ -järjestelmällä yhdistät asiakkaasi, tuotannontekijät ja työntekijät yhteen luodaksesi saumattoman käyttäjä- ja palvelukokemuksen.

OTA YHTEYTTÄ »IFS Cloud

Olemme virallinen IFS Channel -partneriyritys

ifs partner

Olemme valtuutettu IFS-jälleenmyynti ja -implementointikumppani. Tarjoamme kattavat ja koko elinkaaren käsittävät IFS ERP -palvelut; alustavasta analyysistä käyttöönottoon, kehitykseen, koulutukseen sekä jatkuvaan tukeen ja ylläpitoon.

Aveso IFS
IFS Partner

Tietoa IFS:stä:

IFS kehittää ja toimittaa pilvipohjaista yritysohjelmistoa ympäri maailman yrityksille, jotka valmistavat ja jakavat tuotteita, rakentavat ja ylläpitävät omaisuutta sekä hallitsevat palveluihin keskittyviä toimintoja. IFS on Gartnerin tuottamissa käyttäjien vertaisarvioinneissa luokkansa johtava ERP-tuote, mikä tekee IFS:stä yhden tunnuetuista johtavista ja suosituimmista toimittajista valmistavaan teollisuuteen, energiateollisuuteen, palvelujenhallintaan ja rakentamiseen.

Miten IFS erottuu markkinoilla?

IFS Cloud™ tarjoaa toimialakohtaiset paketit valmiina rakennettuna tuotteeseen. Valmiit toimialakohtaiset paketit helpottavat järjestelmän käyttöönottoa ja vähentää raskaiden toimialakohtaisten räätälöintien tarvetta. IFS Cloud™:in valmiit toimialakohtaiset lobbyt varmistavat pääsyn mukautettaviin dashbardeihin, joissa näet yhdellä silmäyksellä kaiken olennaisimman tiedon, joka liittyy toimialaasi ja rooliisi. Lobbyt visualisoi dataa ja pitää kriittiset KPI-mittarit, prosessit ja toimenpiteet helposti näkyvillä, ja niiden avulla siirtyminen tarkempiin yksityiskohtiin on jouhevaa.

IFS Cloud™:ssa pääset käsiksi kaikkiin IFS:n ratkaisuihin ja ominaisuuksiin yhdestä samasta tuotteesta, joka on rakennettu yhteiselle alustalle. Alustassa voit ottaa käyttöön vain tarvitsemasi ominaisuudet ja lisätä niitä liiketoimintasi tarpeiden muuttuessa. Kaikki tämä yhdellä yhteisellä käyttäjäkokemuksella, yhdellä taustalla olevalla teknologiainfrastruktuurilla ja uusilla ominaisuuksien päivityksillä puolen vuoden välein.

IFS Cloud™ tuo uudet teknologiat, kuten tekoälyn, koneoppimisen ja lisätyn todellisuuden toimintaan ja niillä on selkeä liiketoiminnallinen merkitys ja arvo – heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Ominaisuuksien upottaminen tuotteen sydämeen tarkoittaa, että hyödynnät uusimmat ja tärkeimmät teknologiat ilman kalliita tai pitkiä pilottiprojekteja.

IFS tarjoaa tarjoaa IFS Cloud™:iin kahdesti vuodessa päivitykset uusilla ominaisuuksilla ja toiminnallisuuksilla, antaen nopean pääsyn uusimpiin toimintoihin ja parannuksiin, samalla pitäen vaikutuksen liiketoimintaasi minimissä ja auttaen sinua pysymään nopeasti muuttuvan digitalisaation tahdissa. Kuukausittaiset palvelupäivitykset varmistavat järjestelmäsi jatkuvan vankkuuden ja tietoturvan.

Responsiivinen ja käyttäjäystävällinen muotoilu on rakennettu miellyttämään. Se on helppo konfiguroida ja mukauttaa toimimaan samalla tavalla kuin sinä toimit: riippumatta oletko kotona, ulkona tai varastossa. Sen mukana tulee laajempi IFS -elinkaarikokemus ja portaalit, jotka tukevat kuinka ostat, implementoit, operoit ja laajennat järjestelmää.

Varaa aika palaveriin kanssamme, jossa esittelemme lisää Avesoa ja IFS-järjestelmää sekä voimme keskustella, miten järjestelmä taipuu sinun ja yrityksesi liiketoimintaan.


OTA YHTEYTTÄ »IFS Cloud™ -järjestelmä on kehitetty vastaamaan toimialakohtaisiin tarpeisiin

IFS Cloud™ -järjestelmässä on valmiiksi pakatut toimialakohtaiset ratkaisut, jotka vähentävät raskaiden räätälöintejen tarvetta käyttöönotossa.

Valmistava teollisuus

Energiateollisuus

Rakennusteollisuus

Palvelunhallinta

Telekommunikaatio

Ilmailu- ja turvallisuus

Miksi IFS Cloud?

IFS Lobbyt jokaiseen tärkeimpään toimintoon

IFS Lobbyista on rakennettu valmispaketteja soveltumaan erilaisiin yleisimpiin toimintoihin, kuten myyntiin, hankintaan ja toimialoihin, esimerkiksi valmistavaan teollisuuteen, energian tuotantoon, palveluliiketoimintaan ja rakennusteollisuuteen. Valmiiksi rakennetut Lobby-paketit varmistavat jouhevamman järjestelmän käyttöönoton, mutta valmispakettien lisäksi näkymiä on helppo muokata myös erilaisiin tarpeisiin.


IFS cloud lobbies

Aina ajantasainen järjestelmä - todellinen Evergreen

IFS panostaa paljon ohjelmistonsa jatkuvaan kehittämiseen ja päivittämiseen, jotta saat käyttöösi aina uusimmat innovaatiot ja ajantasaisen järjestelmän. IFS:llä on kaksi isompaa vuosittaista päivitystä, joissa järjestelmään tuodaan uusia ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia. Lisäksi IFS tarjoaa kuukausittaiset palvelupäivitykset, joiden avulla vältytään isommilta kertapäivityksiltä ja pysytään ajantasaisena.

IFS Aurena Mobile Interface

IFS Aurena - responsiivinen käyttöliittymä jokaiselta näytöltä

IFS Aurena on IFS Cloud™:in selainpohjainen käyttöliittymä, joka tarjoaa käyttäjille helppokäyttöisen ja responsiivisen käyttökokemuksen. IFS Aurena mahdollistaa työskentelyn ja järjestelmän käytön kaikilla laitteilla, myös mobiililaitteilla, jolloin voit ottaa ERP-järjestelmän mukaasi minne tahansa – se kulkee kätevästi aina mukanasi, vaikka taskussa. Mobiili käyttöliittymän avulla voit tehostaa toimintojasi esimerkiksi korvaamalla kannettavat viivakoodilaitteet omilla kännyköillä.


IFS mobile

IFS Cloud™ -järjestelmän toiminnallisuuksia. Katso videot!

UI

IFS on panostanut paljon, että heidän järjestelmänsä käyttäjäkokemus (UX) olisi mahdollisimman hyvä. Mutta miten tämä näkyy järjestelmässä? Videolla muutama nosto IFS-järjestelmän ominaisuuksista ja miten käyttäjäystävällisyys näkyy järjestelmän suunnittelussa.

Lobbyt

IFS Lobby tarjoaa käyttäjälleen laajat mahdollisuudet oman aulan muokkaamiseen visuaalisten elementtien ja datan lähteen osalta. IFS Lobbyn aloitusruudussa saa näkymään asiakkaan oman tarpeen mukaan esim. laskelmia, kehotuksia, lähetettävät ostotilaukset, saapuvat tilaukset, odottavat laskut ym. Käyttäjä näkee nopealla silmäyksellä omalle työlleen relevanttia informaatiota, jolloin ylimääräisen ja itselleen epäolennaisen datan kahlaamiseen ei kulu turhaa aikaa.

B2B Portaali

IFS:n järjestelmä tarjoaa käyttäjilleen B2B portaalin, joka mahdollistaa helpon suoran yhteyden turvallisesti dataan IFS-käyttäjäyrityksen ja toimittajan sekä asiakkaan kanssa. IFS:n B2B portaali on tehokas työkalu esimerkiksi vastauksien ja tilauksien reaaliaikaiseen tallentamiseen suoraan järjestelmään, jolloin kommunikaation tarve sähköpostilla ja puhelimella toimittajiin ja asiakkaisiin vähenee.

Mobiili

IFS Aurena on IFS Cloud™:in selainpohjainen web-käyttöliittymä, joka tarjoaa loppukäyttäjille intuitiivisen ja responsiivisen käyttökokemuksen. IFS Aurena mahdollistaa työnteon ja järjestelmän käytön kaikilta ruuduilta – myös mobiilissa, jolloin ERP-järjestelmä kulkee mukanasi aina myös taskussa. Asiakaslähtöinen suunnittelu ja sitä myötä erinomainen käyttäjäkokemus lisäävät työntekijöiden sitoutumista ja tuottavuutta, kun työt pystytään suorittamaan ja kirjaamaan ketterästi järjestelmään missä ja milloin vain.

Yhteenveto IFS Cloud™:in yleisimmistä toiminnallisuuksista, joista käyttäjäyritykselle valitaan tarvittavat moduulit:

Snow

Miksi valita Aveso?

Olemme virallinen IFS Channel Partner -yritys ja henkilöstöllämme on laaja-alainen kokemus ja vankka osaaminen IFS-järjestelmistä jo 2000-luvun alusta lähtien. Autamme kumppaneitamme saamaan kaiken hyödyn IFS-järjestelmästä ja toteuttamaan digitalisaatiostrategia- sekä liiketoimintatavoitteensa. Toimimme asiakkaidemme tukena ja kumppanina IFS ERP -järjestelmän elinkaaren jokaisessa vaiheessa alustavasta analyysistä aina tukeen ja ylläpitoon.

Tuotamme arvoa koko IFS Cloud™ -järjestelmän elinkaaressa

1. Esiselvitys2. Implementointi3. Go-Live4. Ylläpito- ja tukipalvelut5. Versio- ja palvelupäivitykset

Autamme asiakkaitamme pysymään Evergreeninä. Tarjoamme laajat tuki- ja ylläpitopalvelut IFS-järjestelmään, jotka auttavat asiakkaitamme pysymään aina ajantasaisessa ja tietoturvallisessa järjestelmässä.

Esimerkkejä Aveson toteuttamista IFS-järjestelmäprojekteista

Tutustu myös meidän IFS ERP -palveluihin

Tarjoamme kattavasti erilaisia IFS ERP -palveluita, kuten implementoinnit ja päivitysprojektit, integraatiot, datamigraatiot, kehitys-, pääkäyttäjä-, tuki- ja ylläpitopalvelut, koulutukset sekä ratkaisut tietovarastointiin ja maksuliikenteen hallintaan. Tutustu lisää IFS ERP -palveluihimme!


 Tutustu IFS ERP -palveluihin »Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Vesa

Vesa Ohlsson

Sales Director

vesa.ohlsson@aveso.fi

+358 40 5181 718