Järjestelmä- ja dataintegraatiot (ETL)

Toimivat ja kattavat integraatiot ovat liiketoimintaprosessien digitalisoimisen ja tiedolla johtamisen kannalta välttämättömiä. Järjestelmäintegraatioissa pidetään huoli, että tieto liikkuu järjestelmien välillä saumattomasti niin, että data on yhdenmukaista eri järjestelmissä ja liikkuu vaivattomasti yrityksesi järjestelmien ja organisaatioiden välillä.

Kysy lisää, miten voimme auttaa toteuttamaan integraatiorajapinnat niin, että data liikkuu vaivattomasti käyttämiesi järjestelmien ja eri toimintojen välillä.

Aveso Data Management

Käyttämämme integraatioalustat

Järjestelmäintegraatioiden kehitys ja hallinta:

Useissa yrityksissä dataa siirretään ohjelmistojen ja järjestelmien välillä käsin (tai esim. Excelillä), joka on hyvin virhealtista sekä vaatii paljon manuaalista työtä. Vähennä manuaalista riskialtista työtä sekä katkaise järjestelmien ja organisaatioiden väliset informaatiosiilot saumattomilla järjestelmäintegraatioilla. Varmista, että kaikki päätöksentekoon tarvittava data löytyy kaikista järjestelmistä sekä yhdenmukaisena että ajantasaisena.

Järjestelmäintegraatioiden palvelukokonaisuutemme pitävät sisällään palvelut, joissa vastaamme mm. integraatioratkaisun arkkitehtuurista, suunnittelusta, kehityksestä ja toteutuksesta sekä tuesta ja ylläpidosta. Ydinosaamiseemme kuuluvat integraatio-osaaminen Azure, Boomi-, Frends- ja BizTalk-alustoilla.

Aveso logo

Kysy lisää Aveson järjestelmäintegraatioista. Lähetä meille viestiä tai jätä yhteydenottopyyntö!

Klikkaamalla alla olevaa painiketta annat suostumuksesi tietojesi tallentamiseen, kiitos! Arvostamme yksityisyyttäsi, emmekä luovuta tietoja kolmansille osapuolille. Lue lisää, privacy policy.

ETL-prosessit ja integraatiot tietovaraston kehityksessä

ETL-prosessissa tietojärjestelmien tiedot integroidaan yhteen siirtäen dataa tietokantojen välillä. ETL-prosessit ovat osa esimerkiksi tietovaraston kehitystä, kun dataa ladataan lähdejärjestelmästä kohdejärjestelmään.

etl process

Integraatiot osana isompia järjestelmäprojekteja

Isot järjestelmäprojektit, kuten ERP-järjestelmän implementointi, vaativat usein integraatioita useiden järjestelmien välillä. Useat asiakkaillemme toteutetuista ERP-järjestelmäprojekteista on pitänyt sisällään myös integraatioita.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Vesa

Vesa Ohlsson

Sales Director

vesa.ohlsson@aveso.fi

+358 40 5181 718