Moderni pilvitietovarasto

Aveso DW Automation automatisoi tietovaraston kehitystyön ja vapauttaa resursseja siihen mikä on arvokasta – datan hyödyntämiseen. Aveso DW Automation -ratkaisun avulla saat yrityksellesi modernin pilvitietovaraston pystyyn vain muutamassa viikossa. Aveson DW Automation on automatisoitu Data Vault 2.0 tietovarastoinnin kehitystyökalu, jonka avulla generoit automaattisesti valmiit skriptit Data Vault 2.0 tietovaraston luontiin ja ylläpitoon.

OTA YHTEYTTÄ »

Aveso Data Warehouse Automation

Aveso DW Automation

Data Vault tietovaraston mallinnus- ja kehitysmenetelmänä on mullistanut tietovarastoinnin viimeisen parinkymmenen vuoden aikana. Menetelmän yleisesti tunnustettuja hyötyjä ovat mm. standardoitu kehitysmenetelmä, historiadatan täydellinen säilyttäminen, muutoshallinta, skaalautuvuus ja ylläpidettävyys. Uusissa tietovarastohankkeissa Data Vault 2.0 lähestyy jo toimialastandardia – valtaosa uusista hankkeista toteutetaan sen kanssa. Ainut haittapuoli on vaikuttanut olevan tietokantataulujen määrän kasvu ja sitä kautta kehistystyön kasvanut määrä. Aveson DW Automation on kuitenkin tähän valmis ratkaisu!

Automatisoitu Data Vault 2.0 tietovarastoinnin kehitystyökalu:

  • Aveso DW Automation -ratkaisun avulla generoit automaattisesti valmiit skriptit Data Vault 2.0 tietovaraston luontiin ja ylläpitoon
  • Käyttäjäystävällinen käyttöliittymän avulla hallitset Data Vault -metatietoja (lähdejärjestelmien taulut, avainnukset, versiosarakkeet jne.), joita sitten käytetään:
    • Staging-alueen ja raakatietovaraston taulujen ja latausproseduurien generointiin ja ylläpitoon
    • Data Vault -tietovaraston selailunäkymien generointiin ja ylläpitoon (‘kaikki data’ ja ‘nykyiset tiedot’)
  • Tehokas kehitys- ja ylläpito, aikaa ja resursseja säästetään tiedon hyödyntämiseen ja analysointiin
  • Taulujen ja latausproseduurien määriä ei ole rajattu
  • Lisenssi ei ole sidottu fyysiseen tietovarastoratkaisuun. Tuotetta voidaan haluttaessa käyttää vain kehitysprojektiin.
Aveso DW Automation

Valmis pilvitietovarastoratkaisu IFS-järjestelmään

Aveso Cloud DW for IFS on valmis Azure-pilvitietovarastoratkaisu IFS-järjestelmälle, joka kerää täydellisen historiatiedon IFS-järjestelmän perusprosesseista (talous, myynti, osto, varasto, projekti, valmistus, service). Valmiit tietomallit ja Data Vault mahdollistavat tietovaraston nopean rakentamisen, missä alusta tukee liiketoiminnan tärkeimpien osa-alueiden raportointia. Ratkaisun avulla saat modernin pilvitietovaraston IFS-ratkaisusi päälle muutamassa viikossa!

Lue lisää »